Salı, Ağustos 11, 2009

Nefret Edilenler Vol. 001

Trafikte karşılaşılan manzaralarla alakalı bir nefret edilenler listesi:

Yeni nesil araçlarda emniyet kemeri ikaz sesinden kurtulmak, fakat kemer takmamanın da rahatlığını yaşamak isteyen yurdum halkının emniyet kemerini koltuk arkası, kafalık üstü, vs bilimum yerden geçirmek suretiyle imza attığı müthiş çakallık, kesinlikle hastasıyım bu hareketin. Çünkü emniyet kemeri kesinlikle gereksiz bir aksesuar, oldukça rahatsızlık verici, bir o kadar da işlevsiz. Bu hareketi ayakta alkışlıyorum.

Yükseklik ayarlı sürücü koltuğunun bize en büyük faydası nedir? Tabi ki koltuğu mümkün olduğunca aşağıya indirebilme lüksü. Bir de iyice geriye çekilmiş, ilaveten iyice geriye yatırılmış bir setup ile gerçekten inanılmaz bir seksilik yakalanıyor araç içinde.

Park manevraları sırasında ya da araç durduğu yerde duruyor iken park lambası adı altında bir far ayarı vardır, kullanılması şiddetle tavsiye edilir, lakin o sırada civarda cafe, restoran, bar, bank, kaldırım, park, vs bi yerde oturanlara rahatsızlık verilmektedir kısa far gurubuyla. He bi de uzun + sis kullanan apache (bkz. apache, ilerde açıklamasını yapıcam bunların) tayfası var ki onlara da kırmızı kadife kutu içinde plaket vermek istiyorum.

Korna bir selam verme aracı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder